Ahhh Match Osv (Bild Bomb)

Spelade match idag igen, vinnst med 7-0 wohooo! Senare nu på kvällen har jag vart hos Peppe med Jennifer också, de var väll chill. Fina fötter osv osv ((insider joke)). Alltså stressar ihjäl mig nu, har inte tid att blogga haha, och vet inte tror bara de blir tidsinställda imorrn eller gamla bilder för min laddare är spårlöst försvunnen :))

Nu börjar det!

Från och med imorgon ska jag ta tag i mitt liv, på riktigt denna gång. Allt har gått så oerhört mycket längre än vad de ska göra. Jag har inga rutiner överhuvud taget.
 
1, Sömnen: Jag har allvarliga sömn-problem skulle gissa att jag sover 3-4 timmar per natt normalt, vilket är påtok för lite. Jag har inte kraft eller ork att göra allt jag ska göra. Jag somnar sent, och går upp så sent att jag måste STRESSA som fan på morgonen. Ska börja läsa en bok från klockan tolv varje vardag kväll och gå upp halv åtta.
 
2, Maten: Alltså maten kan gå upp och ner väldigt mycket, för tillfället har det inte varit bra. Denna vecka har jag ätit ungefär så mycket som jag ska äta på en dag. Så svårt att förklara riktigt varför, när jag vet SJÄLV att jag inte är tjock men endå får komplex och tror det ibland. Ska äta frukost, lunch och middag, VARJE dag.
 
3, Skolan: Alltså jag har verkligen INTE svårt för skolan snarare tvärtom. Jag har väldigt enkelt i de flesta ämnenrna (undantag svenska och teknik). Endå går det så otroligt dåligt, om man utgår ifrån vad jag kan. Har gjort en av fyra matteläxor, och pluggade en timme till ett stort so-prov. Hade jag lagt ner 3-4 timmar till hade jag garanterat fått A. Det är så frustrande. Ska helt enkelt ta tag i skolan och göra mitt yttersta för att få bra betyg.
 
Om jag lyckas med detta så kommer det nog bli bra. För jag lever ett stressat okontrollerat liv. Jag är ALDRIG i tid, alltid alltid alltid sen. Jag kan inte hålla städat eller rent för att jag alltid har bråttom hela tiden osv. Jag för saker jag inte ska göra. Jag är deprimerad sen långt tillbaka men aldrig tagit tag i det, nu gör jag ett stort försök, misslyckas jag.. då ve jag inte vad jag ska ta mig till.
 
Att må som jag mår är inte kul, men varför ska jag sitta och klaga när jag inte har gjort ett ordenligt försök att fixa allt? Visst detta är bara problemen jag har med mig själv, finns naturligtvis andra saker som orsakar. Men detta är en bra start.
 
Och jag vill att ni som läser det här förstår att jag inte mår som jag ser ut, jag ler för att dölja, jag orkar inte motgångar, en ''oväntad'' motgång i det här kommer leda till ett såkallat emotional breakdown. Ett svek till räcker. Ett jobbigt ryckte. Vad som iprencip. wow ingen har förmodligen läst detta, men aja puss hej

Pappa & Farfar (Tidsinställt)

Tror jag kommer ha så på helger att jag har tidinställda direkt på morgonen så jag slipper tänka på att blogga när jag vaknar. En härlig bild på pappa och farfar alltså ha ha ha pappa ser så efterbliven ut!!
 
 

Alltså Ha Ha Ha

var med Gustav, Linus, Linus, Jesper, Ida, Ida, Jennifer vi gjorde väll typ ingeting haha! Sen drog typ alla, förutom Jennifer och Ida som sover här, asss längesen ja träffa dom. Vi kolla på water for elephants ÅH så bra den var, älskar Robert Pattinson! 
Inga direkt bra bilder hahaha typ jennifer som har haft kameran, har förövrigt inte hittat min laddare, mitt liv alltså..

DÖD

Hemma från matchen nu, helt DÖD i kroppen alltså. Vinnst med 1-0 så härligt! Just nu sitter jag och lyssnar på James Arthur! ikväll kommer Jennifer hit hon sover över här, vi lär väll kanske gå ut. Ska iallafall inte missa x-factor UK..

Fotbolls match!

Drar på fotbolls match snart, hade glömt bort det ska dra om typ 10 minuter AAAH, hittar inte min kamera laddare heller åh åh å
Ni får lite instagram bilder sålänge..

Arkiv Bilder (Gotland)

Bilder från Gotland med Ebba I sommras                                                                                                    Var ute med Ida, Linus, Samme, Filip Gustav en stund igår, sen drog alla killar, så ja och Ida mötte upp Annie. Mysig ((aka överanvänt ord)) fredag. Direkt när ja kom hem började Alan Carr: Chatty man ÅH ÅH ÅH bästa!!!
 
 

One of my biggest happiness source

AAAAAAAAAH so gott

Åh höst!

Slutade straxt innan tolv idag OHERRE VAD SKÖNT DET VAR, har Iallafall fotat lite outfit bilder nu

Lamor!! (tidsinställt)

Har en stor kärlek för er kanske konstigt djur.. Älskar alltså Lamor, bilderna är tagna på Gotland I sommras, åh åh åh!

BRÅTTOM

bråttom till skolan bättre bilder kommer absolut sen när jag har slutat skolan
 

Börjar helt enkelt om Igen

Kommer blogga olika mycket, beronde på humör osv, mest bilder förmodligen :) Kör bara på nu
 
Vill tacka sandra så jätte mycket för all hjälp med bloggen! hon ska även hjälpa mig med en header senare (i helgen) så HIMLA gulligt av henne, tusen tack!!
 
Ah bild brist på min nya data haha! och vill INTE sno massa bilder från mina gamla bloggar vill komma med lite nytt! 

Ska börja blogga... Igen...

Fyllde år i måndags och fick en ny data, som kom idag! alltså har jag mögliheter att börja blogg igen. Har dock inte bestämt riktigt hur osv. För att blogga flera inlägg och skriva om detaljer i mitt meningslösa liv kommer inte hålla.. Kanske att jag bara har som en foto blogg och skriver smått om vad ja håller på mig. Utan att updatera 5-6 gånger om dagen utan kanske bara 1-2 gånger.. hhmmm får se hur jag gör.. Och kanske musik... Men tror inte ja vill updatera med mobilinlägg osv..